Werving & Selectie Sales en Marketing personeel in West Nederland

Sales en commerciële functies draaien om het gewenste resultaat. Kansen zien, luisteren waar de behoefte ligt en juist datgene aanbevelen waarmee je je gesprekspartner kunt overtuigen. Niet door lucht te verkopen, maar door precies de vinger op de zere plek te leggen en de oplossing te bieden. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de werving en selectie van alle MBO, HBO en WO professionals binnen dat vakgebied in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Alkmaar en Den Haag. Functies als Account Manager, Commercieel Binnendienst Medewerker, Sales Manager, Commercieel Manager, Recruiter, en Customer Service Medewerker zijn bijvoorbeeld functies die wij veelvuldig vervullen, maar ook met de bemiddeling van Marketing en Communicatie Medewerkers hebben wij ruime ervaring.

Omdat wij nauw contact houden met onze klanten en de ontwikkelingen binnen welke branche dan ook op de voet volgen en in-house ervaring hebben met collega’s die commerciële functies hebben bekleed, zijn wij in staat de taal van de klant te spreken. En niet alleen spreken; ook vooral luisteren! Want de juiste kandidaat vinden, begint bij luisteren! Zowel naar de opdrachtgever als de kandidaat. Zodoende krijgen wij een goed beeld welke kandidaat bij welke klant past en ook andersom. Werving en selectie van sales en marketing professionals is namelijk maatwerk en wij begeleiden graag dat traject van A tot Z.

Doordat wij in de loop der jaren een netwerk met tienduizenden kandidaten hebben opgebouwd, kunnen wij voor elke functie snel de geschikte kandidaat benaderen. Of je organisatie een jong talent zoekt dat net klaar is met de HBO of juist een ervaring professional met 30 jaar ervaring, wij hebben professionals met uiteenlopende ervaring en competenties in onze database. Of je nu een tijdelijke invulling zoekt of juist op zoek bent naar een vaste aanstelling voor een nieuwe marketeer. Of is je Accountmanager vertrokken en zoek je snel vervanging? Bij Staffchain ben je aan het goede adres voor Sales en Marketing Professionals in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Alkmaar en Den Haag!

Werving bij Staffchain is al mogelijk vanaf 0 euro en een volledige uitbesteding van je Werving en Selectie of Uitzendtraject kan al vanaf een wervingsfee van 15%.

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.