Werving & Selectie Inkoop en Facilitair personeel in Oost Nederland

Staffchain Inkoop en Facilitair biedt volledige ondersteuning in het werven en selecteren van inkopers en facilitair professionals. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de werving en selectie van alle MBO, HBO en WO professionals binnen dat vakgebied door heel Nederland. Functies als Inkoper, Facilitair Medewerker, Buyers, Procurement Manager, Inkoop assistent, Facilitair Manager, zijn bijvoorbeeld functies die wij veelvuldig vervullen, maar ook met bemiddeling van HR Medewerkers en Salarisadministrateurs hebben wij ruime ervaring. Zo hebben wij onder meer Inkoop- en Facilitair Professionals in onder andere Apeldoorn, Enschede en Zwolle.

Dankzij ons grote database met Facilitair Managers, Inkopers, Inkoopconsultants, Facilitair Specialisten, Purchasing Managers, Senior Buyers en Inkoopmanagers, kunnen wij zowel pro actieve werving en selectie verrichten alsook het bemiddelen van professionals die reeds in onze database staan. Zowel voor vast personeel als interim inkopers. Dat kan gaan om tijdelijk of interim personeel, maar wij begeleiden ook functies naar een vast dienstverband.

Zoek je bijvoorbeeld versterking op je afdeling Inkoop? Of is je Facilitair Manager plotseling vertrokken en moet hij snel permanent vervangen worden? Voor Inkoop- en Facilitair Professionals in onder andere Apeldoorn, Enschede en Zwolle ben je bij Staffchain aan het juiste adres!

Werving bij Staffchain is al mogelijk vanaf 0 euro en een volledige uitbesteding van je Werving en Selectie of Uitzendtraject kan al vanaf een wervingsfee van 15%.

"Staffchain vond ons en daar zijn wij heel blij mee. Het op zoek gaan naar goede kandidaten is een eitje voor Staffchain. CV’s van goede kandidaten stromen binnen een paar uur binnen. De eerste gesprekken worden ook binnen een dag ingepland en de meeste kandidaten waren in no time aan het werk bij ons. Altijd blij met het contact onderling en met de kandidaten. Staffchain is zeker een aanrader!!"

Luna el Hage, AAF

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.