Inkoop & Facilitair personeel

Ben je op zoek naar een betrouwbare Inkoper, Facilitair Medewerker, Buyers, Procurement Manager, Inkoop assistent of Facilitair Manager? Dan ben je op de juiste website beland. Met bijna 15 jaar ervaring in de werving en selectie, detachering en uitzenden helpen wij jou graag aan een nieuwe collega. En hierbij houd je zelf in de hand hoeveel het je kost. Benieuwd hoe dat werkt?

Bepaal zelf hoe je inkoop van facilitair personeel werft

Bij Staffchain werken hebben we vacaturepakketten ontmoet. Dit betekent dat je zelf kiest welke diensten je van ons afneemt en zo een voordelig pakket samenstelt waarmee je een nieuwe collega gaat vinden. Van de vacature op meer dan 20 landelijke jobboards (waaronder de Nationale Vacaturebank) zetten, naar een volledige uitbesteding: het kan allemaal. Wat het wordt, ligt bij jou en jouw portemonnee! 

Maak vanaf 149, - euro  kennis met onze werkwijze en kies voor het vacaturepakket Instap . Wanneer je dit pakket afneemt, (haar) schrijven wij je vacaturetekst en zetten we de vacature voor je uit op 20 landelijke jobboards waaronder de Nationale Vacaturebank. Zo simpel is het. En meer hoeft het ook niet te zijn. 

Wil je toch dat het meer is en jouw bereik vergroten? Of is jouw vacature wat het lastiger te probleem is? Dan kun je het pakket aanvullen met andere diensten of kiezen voor een uitgebreider pakket dat bestaat uit iets meer dan het herschrijven van de tekst en deze online zetten. Een voordeel aan onze pakketten is dat je altijd kunt opschalen en er dus ook voor kunt kiezen om in een eerste instantie laag te zetten met het goedkoopste pakket. Wanneer je er dan toch voor kiest om op te schalen, worden in rekening gebrachte vaste opties in mindering gebracht. En heb je geen idee welk pakket bij jouw vacature past? Neem dan contact met ons op, we kijken gerust zelfs met je mee.  

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een laatste vacature. Met de vereiste vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan. "

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Een snelle en passende bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat, daar ligt onze kwaliteit. In de jaren dat ons team werkzaam is in de recruitment hebben we kandidaten bemiddeld in verschillende branches, waaronder de branches en inkoop. Je kunt hierbij denken aan functies zoals front office medewerker, receptionist (e), inkoper, inkoper, inkoper, inkoopmanager, inkoopassistent, facilitair manager en facilitair medewerker. 

Werving van inkoop en facilitair personeel

Succesvol bemiddelen vergt volgens ons drie kernpunten: het kennen van het vak, je kandidaat en het bedrijf waar de kandidaat komt te werken. Want hoe goed een kandidaat in jouw bedrijfscultuur past, is natuurlijk ook enorm belangrijk. Naast een match op competenties en achtergrond natuurlijk. Daarom vinden we het belangrijk om kennis te maken met jouw organisatie en de vacature goed te weten voordat we deze uitzetten. Wil je meer weten over hoe we te werk gaan? Bekijk onze  werkwijze  of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Mail naar  info@staffchain.nl  of bel ons op 085 9022100.