Inkoop & Facilitair personeel

Ben je op zoek naar een betrouwbare Inkoper, Facilitair Medewerker, Buyers, Procurement Manager, Inkoop assistent of Facilitair Manager? Dan ben je op de juiste website beland. Met ruim 15 jaar ervaring in de werving en selectie, detachering en uitzenden helpen wij jou graag aan een nieuwe collega. En hierbij houd je zelf in de hand hoeveel het je kost. Benieuwd hoe dat werkt?

Bepaal zelf hoe je inkoop van facilitair personeel werft

Bij Staffchain werken we met vacaturepakketten. Dit betekent dat je zelf kiest welke diensten je van ons afneemt en zo een voordelig pakket samenstelt waarmee je een nieuwe collega gaat vinden. Van de vacature op meer dan 20 landelijke jobboards (waaronder de Nationale Vacaturebank) zetten tot een pakket met alles erop en eraan, waaronder headhunten. Wat het wordt, ligt bij jou en jouw portemonnee! 

Onze vacaturepakketten beginnen al vanaf 499, - euro. Voor dit bedrag ontvang je de basis, waarbij je zelf het grootste deel van de werving op je neemt. Zo (her)schrijven wij je vacaturetekst en zetten deze vacature voor je uit op 20 landelijke jobboards waaronder de Nationale Vacaturebank. Ook zullen wij een 2-weekse online campagne op Indeed en LinkedIn opstarten.  

Wil je toch meer om jouw bereik vergroten? Of wil je de werving meer uit handen geven? Dan kun je het pakket aanvullen met andere diensten of kiezen voor een uitgebreider pakket. Denk hierbij aan pakket Extra of Premium. Deze pakketten bestaan uit meer dan alleen het herschrijven van de vacaturetekst en het online uitzetten ervan. Zo sturen wij ook een mailing naar onze database met kandidaten en starten wij een 4 of zelfs 6-weekse online campagne op. Voor een extra groot bereik. Bij pakket Premium gaan we zelfs headhunten. En heb je geen idee welk pakket bij jouw vacature past? Neem dan contact met ons op, we kijken gerust zelfs met je mee.  

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een laatste vacature. Met de vereiste vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan. "

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

In de jaren dat ons team werkzaam is in de werving zijn er heel wat kandidaten gestart in de verschillende branches, waaronder de branche Inkoop en Facilitair personeel. Je kunt hierbij denken aan functies zoals front office medewerker, receptionist (e), inkoper, inkoper, inkoper, inkoopmanager, inkoopassistent, facilitair manager en facilitair medewerker. 

Werving van inkoop en facilitair personeel

Voor de werving van kandidaten hebben wij een eigen werkwijze. Allereerst bepaal je uiteraard welk pakket met welke extra opties je kiest. Vervolgens gaan wij aan de slag! Het proces van werven duurt zes weken waarin wij continu samen blijven monitoren en evalueren. We zijn immers een wervingspartner en werken samen met jou! En wij willen natuurlijk die geschikte kandidaat vinden die bij jullie start. Wil je meer weten over hoe we te werk gaan? Bekijk onze werkwijze of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Mail naar [email protected] of bel ons op 085 9022100.