Retail & Horeca personeel Utrecht

Mensen gaan tegenwoordig naar een winkel, café of restaurant voor de ervaring. Voor een gezellig uitje en een fijne sfeer om met familie of vrienden samen te komen. Daarom is het zo belangrijk dat jouw personeel deze sfeer ook uitademt. En hier richten wij ons op in de zoektocht naar jouw personeel, mensen die kunnen enthousiasmeren en een positieve sfeer neerzetten. 

Hoe werven wij jouw nieuwe werknemer?

Wij werken met vacaturepakketten. Hiermee bepaal jij zelf hoe je de werving van je werknemer aanpakt en welke rol wij hier in spelen. Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en alle sollicitaties zelf beoordelen? Of wil je hier juist niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. 

Zo kun je vanaf 499,- euro kennis maken met onze dienst. Voor dit bedrag (her)schrijven wij jouw vacaturetekst en zetten we deze op 20 landelijke job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Lees meer over ons Vacaturepakket Instap.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk! Het verzenden van een gerichte mailing aan kandidaten, een Indeed-campagne, een vlog om jouw vacature onder de aandacht te brengen. Van alles en nog wat. Bij onze uitgebreidere pakketten krijg je ook een eigen bedrijfspagina op onze website, waarmee je bedrijf ook meer exposure krijgt!

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

 

Zoals je in onze 'tempel' hierboven kan zien, zijn we ervaren met bemiddelingen in een aantal branches waaronder de retail en horeca. Maar onze pakketten zijn ingericht op vacatures vanuit iedere branche! Wil je meer weten? Ga naar onze vacaturepakketten of bel ons eens op 085 902 2100 om de mogelijkheden te bespreken!