Retail & Horeca personeel Rotterdam

Zijn jullie hard op zoek naar een nieuwe collega voor in de winkel, horeca of beauty shop? Wij brengen je in contact met ervaren en enthousiaste retail en horeca medewerkers. En met meer dan 10 jaar ervaring in de werving en selectie, durven we onszelf nu wel een oude rot in het vak te noemen. 

Betaalbare en passende werving en selectie

Wil je jouw vacature gewoon online hebben op de juiste plekken en de reacties hierop zelf binnenkrijgen om te beoordelen? Of wil je ons gewoon een profiel geven, het wervingstraject uit handen geven en alleen maar toppers ontvangen? Wij kunnen beiden, en alles hier tussenin. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én budget.

Om je te overtuigen van onze werkwijze kun je voor minder dan 500,- euro kennis maken met onze dienst. Voor dit bedrag (her)schrijven wij de vacaturetekst naar een wervende tekst die de juiste mensen activeert. Ook zetten we de vacature op 20 job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank en heb je een groot bereik met je vacature! Dit krijg je allemaal in het Vacaturepakket Instap.

Laat jij er geen gras over groeien en wil je het meteen goed aanpakken? Bekijk dan onze pakketten Compleet en Extra, waarbij je vacature meerdere keren bovenaan op de job boards komt te staan, we de tekst ook (her)schrijven en je ervoor kunt kiezen een gerichte mailing naar onze kandidaten database te sturen. Het voordeel van onze pakketten is dat je 'laag' kunt inzetten en altijd kunt opschalen wanneer je dat wil. Wil jij meer weten over de pakketten en welke diensten je uit kunt kiezen?

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

 

Onze achtergrond ligt in de traditionele werving, en daarom bieden we ook nog steeds volledige uitbesteding aan! Maar omdat we zagen dat de markt aan het veranderen was en bedrijven steeds meer zelf kunnen en willen doen, hebben we ervoor gekozen onze dienst hier op aan te passen. Met onze pakketten heb je altijd een dienst die bij jouw bedrijf en vacature past en zo heb je ook de totale controle over het kostenplaatje! 

Wij helpen je graag aan een nieuwe collega op een manier die bij je past. En als je wilt overleggen over welk pakket het meest geschikt is voor jouw vacature(s), neem dan gerust contact met ons op. Onze recruiters denken graag met je mee. Bel, mail of kom een keer langs. Je vindt onze contactgegevens op de Contactpagina!