Retail & Horeca personeel Nijmegen

De retail en horeca draaien beiden om een fijne sfeer waar mensen willen terugkomen. Daarom is het zo belangrijk dat jouw personeel deze sfeer ook uitstraalt. En hier richten wij ons op in de zoektocht naar jouw nieuwe collega, een medewerker die positief en servicegericht is. 

De werving van horeca en retail personeel

Waarschijnlijk heb je er nog niet van gehoord, maar bij Staffchain bieden we vacaturepakketten aan. Met een pakket bepaal jij zelf hoe we de werving van een nieuwe collega aanpakken en hoeveel tijd en geld je hier zelf aan kwijt bent.  

Zo kun je vanaf 499,- euro het vacaturepakket Instap afnemen. Bij dit pakket schrijven we een leuke vacaturetekst en zetten we deze online op landelijke job boards zoals Jobbird en de Nationale Vacaturebank. Lees meer over Vacaturepakket Instap.

Maar we kunnen meer: een Indeed-campagne, een gerichte mailing aan ons netwerk aan kandidaten of een leuke vlog om jouw vacature en bedrijf onder de aandacht te brengen. Ook krijg je bij onze andere pakketten een bedrijfspagina op onze website, waarmee je bedrijf ook meer aandacht krijgt!

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

 

Met een achtergrond in de traditionele werving en selectie, hebben we in de afgelopen 10 jaar al enorm veel bemiddelingen in ons portfolio. En dan voornamelijk in de branches die je hierboven als pilaren ziet. Maar eigenlijk zijn onze pakketten geschikt voor iedere branche! En denken wij ook met iedere klant mee over de invulling van de openstaande vacature. Dus wil jij sparren over jouw vacature en welk pakket hier het beste bij past? Neem dan contact met ons op via de Contactpagina!