Retail & Horeca personeel Den Bosch

Ben je op zoek naar betrouwbare medewerkers voor horeca, detailhandel, retail of beauty? Wij regelen de professional die jij zoekt! Wij hebben ervaren en enthousiaste cateringmedewerkers, personeel voor in de bediening en winkelmedewerkers en shopmedewerkers. Het kan zijn dat je collega’s zoekt voor de retail, conceptstores, winkels, beauty-salons of wellness centers. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werving en selectie, detacheren of uitzenden. Wij helpen je op verschillende manieren aan je nieuwe collega en je hebt hierbij zelf in de hand hoeveel je dit kost! En met bijna 15 jaar ervaring in de werving en selectie van dergelijke functies, durven we onszelf nu wel een oude rot in het vak te noemen. We hebben tal van kandidaten in deze type functies in de buurt van Den Bosch. 

De nieuwe manier van winkelen of shoppen concentreert zich meer op winkelbeleving. Het bezoek aan een conceptstore of winkel wordt steeds meer en meer een ervaring voor de bezoekers en dat beseffen wij ons heel erg goed. Daarom richten wij ons op de shopmedewerkers die kunnen enthousiasmeren en winkelbezoekers meer kunnen bieden dan alleen productadvies. Onze kandidaten zorgen ervoor dat een bezoek aan jouw winkel of conceptstore een dagje uit wordt.

Bepaal zelf hoe je retail of horeca personeel werft

Wij werken met vacaturepakketten. Door een pakket af te nemen, bepaal je zelf hoe we voor jou op zoek gaan naar een nieuwe werknemer. Om je te overtuigen van onze werkwijze kun je hier al vanaf 499,- euro kennis mee maken. Voor dit bedrag schrijven wij een pakkende vacaturetekst en zetten we de vacature online op de Nationale Vacaturebank en nog 20 andere landelijke jobboards. Dit is ons Vacaturepakket Instap.

Naast dit pakket, bieden we ook nog uitgebreidere pakketten aan, zoals het pakket Compleet of Extra. Hiermee komt je vacature meerdere keren bovenaan op job boards en versturen we een gerichte mailing naar onze kandidaten database (maar liefst 965.000 kandidaten). En kies je er toch liever voor om alles uit handen te geven? Dan kies je ons pakket Volledige Uitbesteding, waarbij we door blijven zoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden.

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

 

Onze werkwijze in werving en selectie

Met onze ruime ervaring in het recruitmentvak, hebben we al veel bemiddelingen op onze naam staan. Zo ook in de branches retail en horeca, waarbij je kunt denken aan winkelmedewerkers, cateringmedewerkers, maar ook personeel in de bediening. 

Dus wacht niet langer en bekijk of je een pakket naar jouw keuze kunt samenstellen bij onze vacaturepakketten.