Retail & Horeca personeel Amsterdam

Goed personeel is een must in de horeca en retail. Jouw werknemers zijn je visitekaartje en zorgen ervoor dat klanten met een glimlach vertrekken. Ben jij op zoek naar goed personeel voor jouw winkel, cafe of restaurant? Wij regelen de professional die jij zoekt! En jij bepaalt hoe we dit doen. Zo ben je niet de hoofdprijs kwijt aan de werving van je nieuwe collega.

Onze manier van werven is nét anders

Bij Staffchain hebben we een werkwijze ontwikkeld die net anders is. Een werkwijze die in onze ogen goed past bij de retail en/of horeca. Want bij ons bepaal jij wat we gaan doen en hoeveel je hier dus aan kwijt bent. 

Zo kun je kiezen voor een pakket vanaf 499,- euro waarbij wij een unieke vacaturetekst voor je schrijven en de vacature online onder de aandacht brengen (op maar liefst 20 job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank). Klinkt al goed toch? Lees meer over ons Vacaturepakket Instap.

Als je het wat grootser wilt aanpakken en het bereik van je vacature verder wil vergroten, kun je kiezen voor het pakket Compleet of Extra. Met dit pakket komt je vacature meerdere keren bovenaan op de job boards, maar sturen we ook een gerichte mailing naar onze kandidatendatabase en nog veel meer! 

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

 

Zoals je hierboven ziet, hebben we ervaring met bemiddelingen in een aantal branches. Uiteraard zijn we hiernaast ook in te schakelen voor vacatures in andere branches. Onze pakketten zijn ingericht op een invulling van iedere vacature! Wil je meer weten? Ga dan naar onze vacaturepakketten of bel eens op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons op 085 902 2100. Tot snel!