Werving & Selectie Financieel en Administratief personeel in Oost Nederland

Office Professionals zijn onmisbaar binnen welke branche dan ook. Of je werkzaam bent in de logistiek, de bouwsector, de maakindustrie of de commerciële sector. Administratief personeel is overal hard nodig en wij zijn de specialist in de werving en selectie van alle MBO, HBO en WO professionals. Functies als Controller, Financieel Administratief Medewerker, Office Manager, Secretaresse, Financieel Manager, Receptioniste, Management Assistent zijn bijvoorbeeld functies die wij veelvuldig hebben vervuld in onder andere Apeldoorn, Enschede en Zwolle, maar ook met bemiddeling van Salarisadministrateurs hebben wij ruime ervaring.

En dat is geen wonder, want wij hebben zelf ruime ervaring binnen administratieve functies en dat later vertaalt naar de werving en selectie-kant. Dankzij deze vlieguren, weten wij precies welke functies onmisbaar zijn en welke competenties waar nodig zijn. En misschien wel nog belangrijker: welke kandidaat binnen welke bedrijfscultuur past! Een succesvolle bemiddeling begint namelijk bij het kennen van zowel de kandidaat als de organisatie voor wie de kandidaat gaat werken. En nog belangrijker: ken het vak! Wij begrijpen dat de bedrijfscultuur evengoed belangrijk is als de talenten van de mogelijke kandidaat. Hij of zij dient in het juiste plaatje te passen en om dat proces zo goed mogelijk te begeleiden, maken wij eerst kennis met de organisatie. Werving en selectie van financiële professionals is namelijk net zo complex als het administratieve proces zelf.

Onze bemiddelingen kunnen bijvoorbeeld tijdelijk personeel of een interim invulling betreffen, maar we begeleiden kandidaten ook naar een vaste aanstelling. Ben je op zoek naar iemand voor de afdeling Administratie inApeldoorn, Enschede of Zwolle? Of is je Office Manager ineens vertrokken? Dan ben je bij Staffchain op het juiste spoor!

Werving bij Staffchain is al mogelijk vanaf 0 euro en een volledige uitbesteding van je Werving en Selectie of Uitzendtraject kan al vanaf een wervingsfee van 15%.

“Staffchain onderscheidt zich van z’n concurrenten door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.