Commercieel en Sales personeel Utrecht

Zoek jij commercieel personeel in de buurt van Utrecht? En wil je dat deze nieuwe collega (of collega's) zo snel mogelijk aan de slag gaat of gaan zonder hier direct veel geld tegenaan te gooien? Dan is Staffchain binnenkort jouw favoriet op het gebied van werving en selectie! 

Werving en selectie anno nu

Wij werken namelijk met modulaire vacaturepakketten. Dit houdt in dat jij zelf aan het stuur zit van het wervingstraject en bepaalt hoe wij op zoek gaan naar jouw nieuwe collega. Misschien wil je wel dat we alleen een wervende tekst voor je schrijven en de vacature online gooien op meer dan 20 job boards (waaronder Jobbird en de Nationale Vacaturebank). Maar misschien wil je iets minder tijd kwijt zijn aan de invulling van jouw vacature en ontvang je graag een voorselectie van 3 toppers of wil je het gehele traject liever uit handen geven. Deze twee trajecten, en alles ertussenin, is mogelijk met onze vacaturepakketten! En dit tegen een hele fijne prijs:

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

Onze aandachtspunten bij recruitment 

Je bepaalt zelf in hoe intensief wij deel uitmaken van jouw wervingstraject. Toch houden we een werkwijze aan in al onze diensten, en dus ook in al onze pakketten. Een focus op een snelle bemiddeling, zodat jij geen geschikte kandidaten mist, en een focus op een goede match. Want het moet niet alleen op papier matchen, de kandidaat moet ook binnen jullie bedrijf en team passen. Lees meer over onze werkwijze of ga direct naar de vacaturepakketten om jouw pakket samen te stellen!