Commercieel personeel Rotterdam

Ben je in de buurt van Rotterdam op zoek naar een goede commercieel medewerker binnendienst, recruiter, account manager, commercieel manager of customer service medewerker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werving en selectie, detacheren of uitzenden. Wij helpen je aan een nieuwe collega en je hebt hierbij zelf in de hand hoeveel je dit kost! 

Bepaal zelf hoe je commercieel personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en de sollicitaties zelf ontvangen? Of wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. Het kan allemaal. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Om je kennis te laten maken met onze dienst kun je jouw collega al vanaf 499,- euro vinden. Ben je nieuwsgierig hoe wij jouw vacature voor dit geld onder de aandacht brengen? Bekijk dan ons Vacaturepakket Instap.

Wil je het direct grondig aanpakken? Bekijk dan onze pakketten Compleet en Extra waarbij het dienstenpakket er een stuk uitgebreider uitziet. Of laat het gehele wervingstraject aan ons over met Volledige Uitbesteding. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden. 

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

 

Een professionele bemiddeling staat voorop 

Een professionele en snelle bemiddeling tussen jou en de juiste kandidaat, dat is ons streven. Daarom kent bemiddelen bij ons drie kernpunten: ken het bedrijf, ken de kandidaat en ken het vak! Want naast de competenties van een kandidaat, is ook een goede match met het bedrij van belang. Om dit traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Lees uitgebreider over onze aanpak op werkwijze of ga naar onze vacaturepakketten om jouw pakket samen te stellen!