Commercieel en Sales personeel Nijmegen

Als jij in de buurt van Nijmegen op zoek bent naar een commerciële topper ter aanvulling van je team, dan kunnen wij je helpen. Met inmiddels alweer 15 jaar ervaring in de werving en selectie van commercieel personeel, durven we onszelf wel een oude rot in het vak te noemen. En deze ervaring hebben we om kunnen zetten in een dienstverlening die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten.

Bepaal zelf hoe jij commercieel personeel werft

Het vinden van een geschikte collega kan flink wat tijd kosten. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor een recruitment bureau in de arm te nemen. Zo is het bedrijf er minder tijd aan kwijt en kan een recruiter met zijn of haar expertise op zoek gaan naar geschikte kandidaten. 

Ook wij zijn een recruitment bureau, alleen werken wij net anders dan de traditionele bureaus. Je kan ons een beetje tussen deze bureaus en de job boards zoals Indeed en Nationale Vacaturebank in plaatsen. Want wij ondersteunen jou in de zoektocht naar een collega, maar jij bepaalt zelf welk deel van het traject wij overnemen. Zo kun je ons inschakelen om alleen een wervende tekst te schrijven en deze online te plaatsen op meer dan 20 verschillende job boards. Maar aan de andere kant kun je ook het beoordelen en het uitnodigen van kandidaten aan ons overlaten. Wat jij fijn vindt!

Wil je meer weten over deze werkwijze en alle verschillende opties? Ga dan naar onze vacaturepakketten om zelf te kiezen welke diensten je wilt afnemen:

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

 

Recruitment commercieel personeel 

Onze recruitment afdeling heeft inmiddels jaren ervaring met de bemiddeling van commercieel personeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies zoals account manager, commercieel binnendienst medewerker, sales manager, commercieel manager, recruiter en customer service medewerker.

Zelf een pakket samenstellen? Ga direct naar onze vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.