Commercieel en Sales personeel Den Bosch

Ben je op zoek naar commercieel personeel in de regio Den Bosch? Met ons netwerk aan kandidaten en meer dan 10 jaar ervaring in de recruitment, brengen wij je in contact met jouw nieuwe collega. En je houdt zelf in de hand hoeveel dit je kost. 

Hoe werven wij jouw commerciële collega?

Het is misschien nieuw voor je, maar wij werken met vacaturepakketten. In tegenstelling tot de traditionele recruitment bepaal je zo zelf wat we voor je doen en welk prijskaartje hieraan hangt. Wel is het startpunt altijd hetzelfde, namelijk het (her)schrijven van jouw vacaturetekst en een plaatsing van je vacature op meer dan 20 landelijke job boards waaronder de Nationale Vacaturebank. 

Deze basis deel van ieder vacaturepakket en vanuit hier kun je gaan bouwen aan jouw ideale pakket. Dit kun je helemaal zelf bepalen of wij kunnen met je meedenken, maar geen zorgen: ingewikkeld is het zeker niet! Onze pakketten starten vanaf 499,- euro en zo kun je de kosten drukken in jouw zoektocht naar een nieuwe collega. 

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

Waar letten wij op bij de werving?

Bij commercieel personeel is het belangrijk om snel te schakelen. Zo voorkom je dat die ene leuke kandidaat al ergens anders aan de slag gaat omdat het wervingstraject te lang duurt. Daarom ligt onze focus altijd op een snelle en duidelijke bemiddeling. Zo hebben we bij veel van onze klanten al verschillende commerciële medewerkers kunnen plaatsen. Medewerkers zoals accountmanagers, recruiters, callcenter medewerkers, customer serivce medewerkers, commercieel medewerkers binnendienst en sales managers. 

Wil je meer weten over hoe wij de vacatures van onze klanten invullen? Ga dan naar onze pagina werkwijze of neem eens contact met ons op via de contactpagina. Wij leggen dit je gerust een keer uit over de telefoon of met een lekker kopje koffie in de hand!