Commercieel en Sales personeel Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare accountmanager, sales manager, commercieel medewerker binnendienst, recruiter, customer service medewerker of ander commercieel personeel? Wij helpen je uit de brand! En dit op een manier die net anders is dan hoe je het gewend bent van recruitment. 

Hoe werven we jouw commerciële collega dan?

Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in de recruitment en vanuit deze ervaring hebben wij een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept combineert de expertise van onze recruiters met de markt van nu. Dit doen we in de vorm van Vacaturepakketten.

In deze pakketten vind je verschillende diensten op het vlak van werving en selectie terug en jij bepaalt zelf hoe jouw pakket eruit komt te zien. Zie het als een winkelmandje waar je bij legt waar jij op dit moment behoefte aan hebt! En vind je het lastig om te bepalen wat op dit moment het beste pakket is voor jouw vacature? Dan kunnen wij altijd met je meedenken. Maar ik zou zeggen, neem eerst zelf een kijkje in onze winkel om te bekijken of je zelf een mooi pakket kunt samenstellen:

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

Recruitment commercieel personeel 

Ons talent ligt in een snelle en kwalitatieve bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Hierbij kijken we naast de competenties ook hoe goed een kandidaat in jullie bedrijf zal passen. Het streven is namelijk altijd een bemiddeling waar jij en de kandidaat lang blij mee zijn. En daarom maken we ook graag kennis met jouw organisatie. 

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.