Commercieel & Sales personeel

Ben je op zoek naar commercieel personeel ter versterking van de afdeling binnendienst? Of zijn jullie met een klein team en ben je juist op zoek naar een allround commercieel medewerker? Met al bijna 15 jaar ervaring in het vak recruitment helpen wij je in de zoektocht naar een geschikte collega. En jij bepaalt hoeveel dit je kost! 

Bepaal zelf hoe je commercieel personeel werft

Bij Staffchain werken we met pakketten die je zelf kunt samenstellen. Dit houdt in dat we allerlei diensten op het gebied van werving en selectie aanbieden en dat jij bepaalt welke diensten bij jouw wensen passen. Om je op weg te helpen bestaat de basis van het pakket altijd uit een aantal standaard opties, zoals het (her)schrijven van de vacaturetekst en het bovenaan plaatsen van je vacature (met logo) op de Nationale Vacaturebank en 20 andere jobboards in Nederland. 

De diensten die we hierboven noemen, zijn samen ons vacaturepakket Instap. Dit pakket start vanaf 99,- euro en kan jou direct op weg helpen met het bereiken van geschikte kandidaten. Als je toch jouw bereik verder wilt vergroten met een campagne op Indeed of een gerichte mailing, dan kun je ervoor kiezen deze opties aan het pakket toe te voegen of onze andere pakketten te bekijken! Alles kan. En als jij het liever helemaal aan ons overlaat, dan kan dit ook met een Volledige Uitbesteding. Hiermee ben je volledig ontzorgd en nemen wij het proces uit handen totdat de vacature vervuld is. 

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

Recruitment commercieel personeel

Bij commercieel personeel is het van belang dat er snel geschakeld wordt. Je wil namelijk voorkomen dat die topper ergens anders aan de slag gaat omdat het wervingsproces te lang duurt. Daarom ligt onze focus op een snelle en heldere bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Met deze werkwijze hebben we bij tal van onze klanten commercieel personeel mogen bemiddelen. Denk hierbij aan functies als commercieel medewerker binnendienst, accountmanager, recruiter, callcenter medewerker, commercieel of sales manager en customer service medewerker. 

Naast onze focus op een snelle bemiddeling staan er altijd drie kernpunten centraal bij onze werkwijze: het kennen van ons vak, de kandidaat en jouw organisatie. Want een kandidaat kan perfect zijn op papier, maar het is ook van belang dat hij of zij bij jullie organisatie past. Daarom maken wij graag kennis met jou en je bedrijf! Meer weten over hoe wij te werk gaan? Ga dan naar onze pagina werkwijze of bekijk direct onze vacaturepakketten om een dienstenpakket samen te stellen.