Commercieel & Sales personeel

Ben je op zoek naar commercieel personeel ter versterking van de afdeling binnendienst? Of zijn jullie met een klein team en ben je juist op zoek naar een allround commercieel medewerker? Met al bijna 15 jaar ervaring in het vak recruitment helpen wij je in de zoektocht naar een extra collega. En jij bepaalt hoeveel dit je kost! 

Bepaal zelf hoe je commercieel personeel werft

Bij Staffchain werken we met pakketten die je zelf kunt samenstellen. Dit in dat wij allerlei diensten op het gebied van werving en selectie aanbieden en dat jij bepaalt welke diensten bij jouw wensen passen. Om je op weg te helpen is de basis van het pakket altijd uit een aantal standaard opties, zoals het (her) schrijven van de vacaturetekst en het bovenaan plaatsen van je vacature op de Nationale Vacaturebank en 20 andere jobboards in Nederland. 

De diensten die we hierboven noemen, zijn samen ons vacaturepakket Instap . Dit pakket start  vanaf 149, - euro  en kan jou direct op weg helpen met het bereiken van geschikte kandidaten. Als je toch jouw bereik verder wilt vergroten met een campagne op In feite van een gerichte mailing, dan kun je ervoor kiezen deze opties aan het pakket toe te voegen van onze andere pakketten te bekijken! Alles kan. En als jij het liever helemaal aan ons overlaat, dan kan dit ook met een Volledige Uitbesteding. Hiermee ben je volledig ontzorgd en nemen wij het proces uit handen totdat de vacature vervuld is. 

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

Werving commercieel personeel

Bij commercieel personeel is het van belang dat er snel geschakeld wordt. Je wil namelijk voorkomen dat die topper ergens anders aan de slag gaat omdat het wervingsproces te lang duurt. Daarom ligt onze focus op een snelle en heldere bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Met deze werkwijze hebben we bij tal van onze klanten commercieel personeel mogen bemiddelen. Denk hierbij aan functies als commercieel medewerker binnendienst, accountmanager, recruiter, callcenter medewerker, commercieel of salesmanager en medewerker klantenservice. 

Naast onze focus op een snelle bemiddeling staan ​​er drie kernpunten centraal bij onze altijd werkwijze: het kennen van ons vak, de kandidaat en jouw organisatie. Want een kandidaat kan perfect zijn op papier, maar het is ook van belang dat hij of zij bij jullie organisatie past. Daarom maken wij graag kennis met jou en je bedrijf! Meer weten over hoe wij te werk gaan? Ga dan naar Onze pagina  werkwijze  van Bekijk direct our  vacaturepakketten  OM Een dienstenpakket Samen te Stellen.