Commercieel & Sales personeel

Ben je op zoek naar commercieel personeel ter versterking van de afdeling binnendienst? Of zijn jullie met een klein team en ben je juist op zoek naar een allround commercieel medewerker? Het maakt niet uit! Met al bijna 15 jaar ervaring in de werving helpen wij je in de zoektocht naar een extra collega op het gebied van commercie en sales. En jij bepaalt hoeveel dit je kost! 

Bepaal zelf hoe je commercieel personeel werft

Bij Staffchain werken we met pakketten die je zelf kunt samenstellen. Dit houdt in dat wij verschillende vacaturepakketten op het gebied van werving aanbieden en dat jij bepaalt welk pakket het beste bij jouw wensen past. Om je op weg te helpen bestaat de basis van het pakket altijd uit een aantal standaard opties, zoals het (her) schrijven van de vacaturetekst en het bovenaan plaatsen van je vacature op de Nationale Vacaturebank en 20 andere jobboards in Nederland. 

De vacaturepakketten zijn aan te schaffen vanaf 499, - euro en kunnen jou direct op weg helpen met het bereiken van geschikte kandidaten. Met pakket Extra heb je een nog grotere kans om jouw nieuwe collega te vinden. Hiermee sturen wij ook een gerichte mailing en starten wij 4-weekse online campagne op. Waardoor jouw vacature bij nog meer kandidaten onder ogen komt. Wil je toch dat wij gaan headhunten? Kies dan voor het meest uitgebreide pakket: Premium

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

Werving commercieel personeel

Bij Staffchain vinden wij het belangrijk dat de samenwerking goed is, omdat wij een wervingspartner zijn. Op deze manier willen wij nieuw personeel voor jou werven dat past bij de functie en organisatie! Na een akkoord gaan wij meteen aan de slag. Het proces duurt vervolgens zes weken. Waarin wij samen zoeken, monitoren, evalueren en ons aanpassen om die commerciële collega te werven. Met deze werkwijze hebben we bij tal van onze klanten commercieel personeel mogen bemiddelen. Denk hierbij aan functies als commercieel medewerker binnendienst, accountmanager, recruiter, callcenter medewerker, commercieel of salesmanager en medewerker klantenservice. 

Benieuwd naar meer uitleg over onze werkwijze voor het werven van nieuw personeel? Ga dan naar onze pagina werkwijze of ga meteen naar onze vacaturepakketten om een pakket samen te stellen.