Financieel en Administratief personeel Utrecht

Een administratief medewerker, receptionist, management assistent, planner, administrateur of controller in de buurt van Utrecht. Jij bent op zoek naar een nieuwe collega op de financiële of administratieve afdeling en wij kunnen je hierbij helpen! Met ons enorme kandidatennetwerk en onze ervaring in de recruitment brengen wij je in contact met toppers die bij jou aan de slag willen gaan!

Werving financieel en administratief personeel 

Onze achtergrond ligt in de traditionele recruitment. En door middel van Volledige Uitbesteding hebben we al flink wat bemiddelingen op onze naam staan. Maar sinds een aantal jaar doen we dit ook op een andere manier. Een manier die erg geschikt is voor financiële en administratieve vacatures. Dus ga er even goed voor zitten, dan vertellen wij je kort over onze vacaturepakketten. Het is het waard, beloofd!

Een vacaturepakket stel je bij ons zelf samen met diensten op het gebied van werving en selectie. Zo houd jij de regie over hoe we voor je aan de slag gaan en wat dit je gaat kosten. Zo kost ons goedkoopste pakket zonder verdere aanvullingen maar 499,- euro en krijg je voor dit geld een wervende vacaturetekst en een plaatsing op de Nationale Vacaturebank en rond de 20 andere job boards. Benieuwd naar de pakketten en aanvullende diensten die we aanbieden? 

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Recruitment die gericht is op succes

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de recruitment hebben we binnen ons team een werkwijze ontwikkeld die voor ons werkt. En waar onze klanten ook voor terug blijven komen. Wij gaan namelijk altijd voor een bemiddeling waar beide partijen lang mee vooruit kunnen. 

Hiernaast zorgen onze recruiters er altijd voor dat ze korte lijntjes hebben met jou en geschikte kandidaten. Dit om ervoor te zorgen dat jij snel geschikte kandidaten ontvangt en jouw nieuwe collega ook zo snel mogelijk aan de slag kan gaan. Maar een goede match staat hierbij altijd voorop. Daarom letten we er ook op hoe goed iemand in jullie team past. Lees meer over onze aanpak op de pagina Werkwijze of bel ons gerust op 085 9022100 om de mogelijkheden te bespreken.