Financieel en Administratief personeel Rotterdam

Ben je op zoek naar een collega die helemaal thuis is in de wereld van financiën en/of administratie? Een enorm goede management assistent, administratief medewerker, administrateur, office manager en ga zo maar door? Met onze diensten en ons bereik, brengen wij je in contact met toppers op deze gebieden! En je houdt hierbij zelf in de hand wat we doen en hoeveel dit jou kost.  

Hoe werven wij administratief en financieel personeel?

Bij Staffchain pakken we werving en selectie net anders aan. We maken namelijk gebruik van vacaturepakketten. Dit houdt eigenlijk in dat jij kiest wel pakket je afneemt en wij dan aan de slag gaan met de diensten die in dit pakket zitten. Met deze werkwijze ben je waarschijnlijk een stuk goedkoper uit dan je verwacht en bepaal je zelf wat wij voor je doen! 

Hiernaast kun je bij jouw pakket ook aanvullende diensten afnemen om deze helemaal op maat te maken. Helaas hebben we iets teveel diensten om hier op te sommen, dus ik raad je aan even een kijkje te nemen bij onze pakketten. Hier zie je namelijk ook alle aanvullende diensten terug en hoeveel alles kost! Stel jouw pakket direct zelf samen of vraag ons om hulp en wij sturen je een offerte op, het kan allemaal. 

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Werving en selectie waar klanten voor terugkomen

Recruitment bestaat uit zoveel meer dan een vacature online plaatsen. Want hoe bereik je de juiste doelgroep op het juiste platform? En hoe zorg je ervoor dat je intern niet teveel tijd kwijt bent aan in de invulling van je openstaande vacature? Wij denken graag met je mee. En met onze ervaring in recruitment (inmiddels alweer bijna 15 jaar), weten we precies waar je op moet letten in een wervingstraject. Wil je meer weten over onze aanpak? Ga dan naar de pagina Werkwijze of neem contact met ons op, we leggen het gerust aan je uit! Bel ons op 085 9022100