Financieel en Administratief personeel Nijmegen

Ben je op zoek naar een collega die helemaal thuis is in de wereld van financiën en/of administratie? Met ons netwerk aan medewerkers in dit vakgebied kunnen wij je in contact brengen met jouw nieuwe collega! En je houdt hierbij zelf de regie, ook over hoeveel het je kost. 

Hoe werven wij financieel en administratief personeel?

Het is misschien een nieuwe term voor je, maar wij werken met vacaturepakketten. Wat dit zijn? Staffchain biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van werving en selectie en aan de hand van onze pakketten stel jij zelf een dienstenpakket samen waarmee we jouw zoektocht naar een nieuwe collega ondersteunen. 

Er zijn verschillende pakketten en aanvullende diensten, maar de basis is bij ieder pakket gelijk. Deze basis bestaat uit het (her)schrijven van jouw vacaturetekst en het online plaatsen hiervan op meer dan 20 landelijke job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Hoe uitgebreider het pakket dat je kiest (of hoe meer aanvullende diensten je erbij op plakt), hoe groter je bereik en hoe intensiever wij onderdeel zijn van het wervingstraject. Je houdt hierin dus altijd de regie! En wanneer je later wilt opschalen naar een uitgebreider dienstenpakket, is dit altijd mogelijk. 

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Werving en selectie, gericht op de lange termijn

Met alweer 10 jaar ervaring in de werving en selectie, weten we als geen ander hoe je tot een goede bemiddeling komt. Ten eerste is het van belang dat je als recruiter snel kan schakelen met het bedrijf en de kandidaat, om ervoor te zorgen dat een goede kandidaat je niet ontglipt. Ook kijken we hierbij of er sprake is van een match qua team, past diegene wel bij jouw bedrijf en jullie werkwijze? Door ons te richten op deze punten, weten we naar wie we op zoek moeten gaan om tot een fijne bemiddeling te komen. Lees meer over onze aanpak op de pagina Werkwijze of bel ons eens op om deze te bespreken. Je bereikt ons op 085 9022100. Tot snel!