Financieel en Administratief personeel Den Bosch

Ben je op zoek naar een betrouwbare financieel administratief medewerker in Den Bosch? Of zoek je een receptionist, office manager, administrateur, financieel manager, management assistent of controller? Wij helpen je verder! Met ons netwerk aan kandidaten en onze job boards bereik je de juiste mensen voor jouw vacature. En wat ook leuk is: je bepaalt zelf hoeveel je hieraan kwijt bent.  

Hoe werven we jouw administratieve of financiële collega? 

Eigenlijk is er van alles mogelijk. Wat we precies doen en hoe intensief we aan de slag gaan, ligt bij jou. Wil je bijvoorbeeld dat wij het gehele traject van je overnemen en door blijven zoeken totdat jij je nieuwe collega hebt? Dan kies je voor Volledige Uitbesteding en gaan wij op traditionele wijze voor je aan de slag. Maar wil je liever wat lager inzetten en starten met een wervingstraject waarbij je een stuk minder kwijt bent? Dan kies je voor een vacaturepakket! 

Het goedkoopste pakket kost je zonder toeters en bellen maar 499,- euro. En voor dit geld (her)schrijven wij je vacaturetekst en zorgen we ervoor dat de vacature op de Nationale Vacaturebank en 20 andere job boards terechtkomt. Maar als de nood wat hoger is of de vacature wat lastiger te vervullen is, kun je dit pakket aanvullen met andere diensten of kiezen voor ons pakket Compleet of Extra! Dan bereik je ineens een stuk meer kandidaten en kost het je nog steeds een stuk minder dan een Volledige Uitbesteding. Al nieuwsgierig geworden?

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Recruitment administratief en financieel personeel

We onderscheiden ons in het vermogen om snel te schakelen met jou en de kandidaat. Zo houden we de lijntjes kort en zit jij misschien al de volgende dag met een potentiële nieuwe collega rond de tafel. En met onze ervaring in de werving van administratief en financieel personeel bereik je met ons de juiste kandidaten voor jouw vacature. 

Wil je meer over ons weten, maar bespreek je de mogelijkheden liever aan de telefoon of in een persoonlijk gesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op via de Contactpagina of bel ons op 085 9022100. We staan je graag te woord!