Financieel en Administratief personeel Amsterdam

Ben je op zoek naar financieel of administratief personeel in Amsterdam? Met onze ervaring in recruitment en ons netwerk aan geschikte kandidaten, ben je bij ons aan het juiste adres! En we doen dit op een manier die net anders is dan de meeste wervingsbureaus. Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? 

De werving van financieel en administratief personeel 

We moeten het toegeven, we komen zelf ook uit de traditionele recruitment. En door middel van Volledige Uitbesteding hebben we al flink wat bemiddelingen op onze naam staan. Maar sinds een paar jaar doen we dit ook op een andere manier. En deze manier is heel erg geschikt voor vacatures op het gebied van administratie en financiën! Daarom vertellen we jou graag meer over onze vacaturepakketten. 

Een vacaturepakket samenstellen, houdt eigenlijk in dat je zelf kiest welke diensten je afneemt en op welke wijze wij voor je aan de slag gaan. Natuurlijk kunnen we je hierin adviseren, maar jij bepaalt uiteindelijk wat ons takenpakket wordt en wat dit je kost. Zo heb je een eerste pakket dat je maar 499,- euro kost en waarbij je van ons een wervende vacaturetekst krijgt en een plaatsing op 20 job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank! Maar hier houdt het niet op. Want je kunt je pakket aanvullen met iedere dienst die we aanbieden en zo een geheel eigen pakket samenstellen die bij jouw vacature past. Meer weten?

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Recruitment administratief en financieel personeel

Recruitment, we hebben er inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in en dit betekent ook dat we een eigen werkwijze hebben ontwikkeld. Een werkwijze die voor ons werkt en waarmee onze klanten tevreden blijven terugkomen. Want bij Staffchain zorgen we ervoor dat we altijd snel kunnen schakelen, met jou en een geschikte kandidaat.

Zo kunnen jullie snel kennismaken en zorgen we ervoor dat jouw vacature snel ingevuld is. Maar hierbij leveren we niet in op kwaliteit! We willen namelijk dat iedere bemiddeling een succes is, voor zowel jou als de kandidaat. Daarom kijken we ook naar hoe goed iemand in jullie team past. Hoe we dit doen, leggen we uit op onze pagina Werkwijze of leggen we graag uit in een gesprek! Bel ons vrijblijvend op 085 9022100 om te bespreken of onze werkwijze ook bij jou past.